Bezoek Exypnos op de beurs “PSE Europe 2019” – Stand 645 Hal 3

De tweede internationale vakbeurs voor polyurethaanoplossingen, PSE Europe 2019, vindt plaats van 26 tot 28 maart 2019 in het MOC Veranstaltungscenter München in München, Duitsland. Wel 75 exposanten uit 16 verschillende landen en 1.069 bezoekers uit 51 landen kwamen naar de succesvolle lancering van de beurs in 2017.

Nieuwe opportuniteiten door innovatieve PU-toepassingen

PSE Europe presenteert u de volledige PU productieketen: van grond- en hulpstofproducenten tot fabrikanten van verwerkingsmachines, apparatuur en systemen. U mag met een bezoek aan deze beurs een volledige demonstratie verwachten van het steeds toenemende potentieel van polyurethaan.

Het is overduidelijk – met polyurethaan als een deel van ons DNA – dat Exypnos aanwezig zal zijn op de PSE Europe-beurs ! U kunt ons bezoeken op stand 645 in Hal 3.

Deze tweede editie van PSE Europe richt zich op innovatieve PU-toepassingen en duurzaamheid – er is een uitgebreid seminarie programma, met case studies over de meest recente ontwikkelingen en toepassingen. Bezoekers kunnen het seminarie gratis bijwonen. Mis zeker de presentatie van Stijn Langie over innovatieve PU-gietoplossingen niet op donderdag 28 maart om 11:00 uur.

Geweldig nieuws!

We bieden gratis kaartjes aan voor de PSE Europe-beurs. Stuur uw verzoek naar info@exypnos.be. Uw ticket is slechts één e-mail verwijderd!

MEER INFO

Indien u meer informatie wenst over de beurs kunt u volgende website bezoeken: www.pse-europe.com/2019/english