EOS: Effectief digitaal data management!

Het Exypnos operating system (EOS) is de ideale basis voor de digitale transformatie van uw polyurethaan giet proces. Het levert u alle functies die u nodig heeft voor een efficiënte organisatie en kosteneffectieve optimalisatie van uw productie flow.

EOS informeert u en houdt u op de hoogte op basis van online procesgegevens. De verticale integratie van gecapteerde informatie, startend van bij de WSTPE unit tot bij de relevante gebruikers, creëert een nieuw inzicht in uw productieproces. Feedback en kerncijfers met betrekking tot de unit, grondstof niveaus, productieaantallen en -kwaliteit zullen onmiddellijk beschikbaar zijn.

U hebt maximale transparantie! Alle stappen in uw PU giet proces worden gemonitord. Door de beschikbaarheid van deze nauwkeurige informatie maakt u de correcte analyses en kunt u snelle beslissingen nemen. De realisatie van uw producten in de WSTPE unit zal door het EOS systeem nog flexibeler en efficiënter worden.

Het Exypnos service team zal u via een directe en geïntegreerde gegevensuitwisseling met het EOS systeem een excellente service kunnen aanbieden!

Wij helpen u graag op weg naar een slim PU giet proces!

Wilt u graag extra informatie over de mogelijkheden van het EOS systeem, aarzel niet om ons te contacteren op engineering@exypnos.be.