Bezoek van de Agoria Transport & Mobility club leden bij Exypnos

Begin september hadden wij de eer om de leden van de Agoria Transport & Mobility club te ontvangen bij Exypnos ter gelegenheid van het derde “meet the members” event van 2019.

De Transport & Mobility Technology club verenigt een 30-tal hoogtechnologische bedrijven actief in vehicle electrification , user experience en smart production en connecteert hen wereldwijd met de automotive industry.

Johan Van Dyck stelde de inventieve ideeën van Exypnos omtrent PU-oplossingen voor.  Het hoogtepunt van de meeting was de introductie van de gloednieuwe Exypnos WSTPE unit. De korte demonstratie lokte alvast heel wat enthousiaste reacties uit!

Bij deze willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en interesse in Exypnos.

Innovatieve groeten,
Het Exypnos team